140433

Boomer balansebom

L129 x B22 x H55 cm

6 930,-
Varenr: LB049

Boomer er et av flere balanseelementer i Basic-serien. Den har tre balanseplater i ulik høyde som gjør det utfordrende for barna å bevege seg over. 

Antall: ():
-+
Bestillingsvare (56 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Aktiviteter: balanseplate
Ferdighetstrening: balanse, motorikk
Materiale: HDPE-plater
Mål: 129 x 22 x 55 cm
Fallhøyde: 55 cm
Sikkerhetsareal: 429 x 322 cm cm 13,9 m²
Alder: Fra 3 år
Sertifisering: EN 1176

###

Seriens sortiment av balanseplater og balanseredskaper kan til sammen lage en morsom tarzanbane, eller brukes individuelt som elementer på en lekeplass. Når barna bruker balanseevnen og leker på balanseelementer, trener de lillehjernen. Det er lillehjernen som sørger for å finjustere muskelkraften når barna f.eks. skal holde en blyant eller løfte et glass vann. Det er derfor fint for utviklingen å delta i leker som "gulvet er lava" eller andre leker der man ikke skal tråkke på bakken. På samme måte stimuleres intelligensen når barna hele tiden må passe på hvor de skal sette føttene samtidig som de må passe seg for den som skal få tak i dem.

Alle balanseelementene kan monteres direkte på gress, som betyr at du ikke trenger å bruke penger på fallunderlag. Elementene kommer i alle prisklasser som gir deg mange muligheter til å sette dem sammen slik du selv ønsker.

 

Alternativer