140436

Beamer balanseelement

L170 x B156 x H45 cm

15 594,-
Varenr: LB050

Beamer er et av flere balanseelementer i Basic-serien. Den har tre balanseplater som alle går ut fra en balanseplate med fjær. Dette gjør det å holde balansen ekstra utfordrende.

 

Antall: ():
-+
Bestillingsvare (54 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Aktiviteter: balanseplate
Ferdighetstrening: balanse, motorikk
Materiale: HDPE-plater
Mål: 170 x 156 x 45 cm
Fallhøyde: 45 cm
Sikkerhetsareal: 470 x 456 cm 21,5 m²
Alder: Fra 4 år
Sertifisering: EN 1176

###

Seriens sortiment av balanseplater og balanseredskaper kan til sammen lage en morsom tarzanbane, eller brukes individuelt som elementer på en lekeplass. Når barna bruker balanseevnen og leker på balanseelementer, trener de lillehjernen. Det er lillehjernen som sørger for å finjustere muskelkraften når barna f.eks. skal holde en blyant eller løfte et glass vann. Det er derfor fint for utviklingen å delta i leker som "gulvet er lava" eller andre leker der man ikke skal tråkke på bakken. På samme måte stimuleres intelligensen når barna hele tiden må passe på hvor de skal sette føttene samtidig som de må passe seg for den som skal få tak i dem.

Alle balanseelementene kan monteres direkte på gress, som betyr at du ikke trenger å bruke penger på fallunderlag. Elementene kommer i alle prisklasser som gir deg mange muligheter til å sette dem sammen slik du selv ønsker.

 

Alternativer