141851 141851

Xylophon duo forankring i jord

B110 x D85 x H85 cm

96 461,-
Varenr: PP5016G
Duo er en av våre mest populære xylofoner. Du kan spille på den fra begge sider, opptil fire brukere. Venstre og høyre side speiles. Duoen kan lages med tangenter av aluminium eller GRP (glassfiber), eller en kombinasjon som aluminium og glassfiber. Disse materialene skaper hver sin spesielle lyd.
Antall: ():
-+
Bestillingsvare (35 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Materiale: Aluminium/Rustfritt stål/Glassfibertarmert plast

Mål: B110 x D85 x H85 cm

 

Universelt utfomet instrument som lager flott musikk

Duoen er bygget som standard med halve aluminiumsnoter og halve GRP-noter. Hvert av disse materialene gir en distinkt lyd når de spilles: aluminiumet vil produsere en lys, klar tone når den treffes, mens GRP er rask og kraftfull. Notene til Duoen har ingen ledninger eller strenger og er individuelt og sikkert festet til en bakplate av polyetylen med høy tetthet, under som sitter svart elokserte aluminiumsresonatorer som tilbyr maksimal vibrasjon med utrolig resonans og holdbarhet. Hver resonator er individuelt dekket med en regnskjerm av polyuretan. Til slutt hindrer sikkerhetsfester i rustfritt stål hærverk og forhindrer tyveri.

Den buede designen handler ikke bare om å se pen ut. Bølgen gjør det lettere for personer med begrenset bevegelsesområde, eller brukere i rullestol, å nå alle notene. Øyekontakt kan by på vanskeligheter for noen mennesker som lever på det autistiske spekteret, og mange kan kun behandle ett sansesystem om gangen. Duoen ble designet for å la to personer samhandle og lage musikk sammen uten å måtte se direkte på hverandre; slik at de kan konsentrere seg helt om den auditive prosessen, komfortabelt og i sitt eget rom.

  • Pentatonisk stemt - man kan ikke spille falsk!
  • Tyveri-sikret
  • 3 Forskellige monterings muligheter
  • Perfekt til inkluderende lek
  • C Major Pentatonisk (C4-C6)
  • Universal utforming - velegnet til rullestolbrukere

 

 

 

Alternativer